Trainen

Loopgroep Sneek traint op de dinsdagavond 19:30-20:45, donderdagochtend 09:00-10:15, donderdagavond 19:30-20:45, zaterdagochtend 09:30-10:45, locatie Zeilsoos-Sneeker Jachthaven. Zondagochtend, clinictrainingen.

Loopgroep IJlst traint op de woensdagavond 19:30-20:45, locatie Sporthal Utherne.

Proeftraining of informatie: rnwths@gmail.com

maandag 25 juli 2011

Loopgroep Sneek doet mee aan de Milleniumloop.

Bericht van Marten:
We hebben al voldoende deelnemers voor een team. Voor de zekerheid hebben we nog een tweede team aangemeld waar nog ruimte is voor een aantal hardlopers.
Elke loper zal worden begeleid door een fietser en wordt naar haar/zijn startplaats gebracht en vervolgens bij de finish weer opgehaald.

Het handigst is natuurlijk dat je een chauffeur achter de hand hebt om je van de finishplaats te halen.

Wij zetten vooraf alles in een schema zodat iederéén precies weet wat er van hem/haar wordt verwacht.

Het is de bedoeling per team zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor the Hunger Project. Door de Robertson Foundation wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld.

Het wordt een lange dag, de start is om 07:00 uur en we hopen rond 17:00 uur af te sluiten met een gezamenlijke loop naar het festivalterrein.
Op het festivalterrein zijn verscheidende culturen met b.v. een eettentje of een dansgroepje. S'avonds
treedt Leonie Jansen op met Izaline Calister, diverse andere artiesten zorgen voor een avondvullend programma. Dat wordt swingen dus want als deelnemer aan de Millenniumloop ontvang je een gratis toegangskaart voor de feestavond. Als alle teams binnen zijn worden de cheques overhandigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten