Trainen

Loopgroep Sneek traint op de dinsdagavond 19:30-20:45, donderdagochtend 09:00-10:15, donderdagavond 19:30-20:45, zaterdagochtend 09:30-10:45, locatie Zeilsoos-Sneeker Jachthaven. Zondagochtend, clinictrainingen.

Loopgroep IJlst traint op de woensdagavond 19:30-20:45, locatie Sporthal Utherne.

Proeftraining of informatie: rnwths@gmail.com

maandag 14 november 2011

Vraagteken ?

Als het even kan ga ik graag op  mijn "vrije,, zondag even naar een hardloopwedstrijd in de omgeving kijken. Zo ook afgelopen zondag? Een aantal lopers van onze loopgroepen stonden aan de start, dus het is snel alweer een en al gezelligheid. Er was een loper van Loopgroep Sneek aanwezig! Deze was wel erg ver uit de buurt! Duidelijk was dat tijdens de Berenloop een loper een grote indruk op de rest heeft gemaakt!
Je kunt je hoofd laten hangen en je gewonnen geven? Maar deze hardloper van Loopgroep Sneek heeft hele andere snode plannen. Zoete wraak? Duidelijk is het wel dat hij een plan heeft uitgestippeld en zal toeslaan als de tijd daar rijp voor is! Zoals afgesproken doe ik over plaats, eindclassering en tijd geen nadere mededelingen. Ik wacht met plezier op de eerstvolgende clash?

Een trainer, op een geheime locatie?

1 opmerking: