Trainen

Loopgroep Sneek traint op de dinsdagavond 19:30-20:45, donderdagochtend 09:00-10:15, donderdagavond 19:30-20:45, zaterdagochtend 09:30-10:45, locatie Zeilsoos-Sneeker Jachthaven. Zondagochtend, clinictrainingen.

Loopgroep IJlst traint op de woensdagavond 19:30-20:45, locatie Sporthal Utherne.

Proeftraining of informatie: rnwths@gmail.com

dinsdag 28 mei 2013

LOOPGROEP SNEEK KLAAR VOOR LOOP LEEUWARDEN

Clinics 5km Loop Leeuwarden en Start to Run voorjaar 2013
Zaterdag 25 mei, vandaag de laatste training voor Loop Leeuwarden. Vanaf 9 maart is er toegewerkt naar het ultieme moment de 5 of 10 km op zondag 2 juni. De 1e trainingen nog onwennig over wat er staat te gebeuren maar al snel komt er gewenning en wordt het steeds leuker. De testloop op 13 april was voor iedereen een mooi moment om te kijken hoever het stond met de conditie. Na deze test konden de start to run deelnemers aansluiten bij de reguliere trainingen en zo ook samen toewerken naar 2 juni.

Clinics 10km Loop Leeuwarden
Een grote groep liefhebbers stond elke zaterdagmorgen weer te wachten bij het park achter het zwembad. Niet elke keer in het zonnetje maar vaak nog koud en met regen. Wat gaan we doen en waar naar toe? De 1e keer na de test naar buiten richting het Zwettebos om daar de training in de vorm van meet & greet te doen. De volgende keer weer ergens anders heen, Rasterhofpark of zoals 25 mei het Julianapark. Menig jeugdherinnering  werd daar deze morgen opgehaald, van ijsjes eten tot het van de hoge heuvel afglijden met je sleetje. Langs de atletiek baan en terug via voor sommigen onbekende straten naar de auto.

Onderweg merk je dat we ook nu weer te maken hebben met een leuke enthousiaste groep mensen met dezelfde passie, het hardlopen in groepsverband. Na het laatste tempo hebben we het nog even gehad over het pak vla wat, denk je soms, leeg is maar als je goed knijpt er altijd nog wat in zit. Daar aan vasthoudend zal iedereen op 2 juni zijn of haar inspanning bij Loop Leeuwarden beloond zien met een goed resultaat. Tijden zijn niet belangrijk maar uitlopen met plezier wel. Succes allemaal in Leeuwarden.

De Olympiër. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten