Trainen

Loopgroep Sneek traint op de dinsdagavond 19:30-20:45, donderdagochtend 09:00-10:15, donderdagavond 19:30-20:45, zaterdagochtend 09:30-10:45, locatie Zeilsoos-Sneeker Jachthaven. Zondagochtend, clinictrainingen.

Loopgroep IJlst traint op de woensdagavond 19:30-20:45, locatie Sporthal Utherne.

Proeftraining of informatie: rnwths@gmail.com

zaterdag 27 juli 2013

DE LEASTE TRENING FOOR DE FEKAANSIE

 Op 23 juli de laatste training voor hun vakantie verzorgd door Arjen en Karin was een warme, zeg maar erg warme ervaring  met vele zweetdruppels. We doen een klein en rustig rondje,zegt Arjen vooraf, want we willen om 20:30 uur graag richting het terras van de Walrus. In totaal zo’n 16 hardlopers is aanwezig, meeloper moest zich helaas  afmelden vanwege een overzees bezoek aan de Monnik op Schier. Zo op het Oog ook leuk.


Zo gezegd en gedaan, rustig aan inlopen richting de wijk de Oudvaart, daar losmakende oefeningen en wat loopscholing. Het 1e tempo kris kras door de straten tot de doorsteek naar de rondweg en uiteraard ging het weer van dik hout zaagt men koekoeksklokken, niks rustig aan! Het 2e tempo gaat langs de rondweg tot de Leeuwarderweg, onderweg verwisselt de watervoorziening van een deelnemer van fiets. Op naar de finale denk je dan, nee hoor, we hebben nog wat tijd zegt Arjen, Het 3e tempo gaat richting het tolhuisje, prachtig verbouwd overigens, tot het viaduct. Onder het viaduct zitten een paar mensen ons wat nuver aan te kijken, die lui sporen niet zie je ze denken. Hoi, het laatste stukje op naar de Groene Wier, een laatste sprint en het zit er weer op. Een onwelkome gast in het oog van Alice wordt verwijderd en we wandelen naar de overkant, nog een stukje uitlopen en finish na ca 6,7 km.

Op’t fietske en in de auto naar het terras van de Walrus waar Marcel, jammer genoeg geblesseerd, ook zit. Gezellig met elkaar kletsen over van alles, zo leer je elkaar nog wat beter kennen ook. De drankjes gingen vlot van tap en fles naar lichaam, wat speelt men daar goed in op de gasten. Het water werd niet per luchtpost verzonden omdat de ontvanger dat niet op prijs zou stellen. Na de nodige sapjes ging uiteindelijk iedereen na een zeer geslaagde avond weer naar huis.De Olympiër. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten