Trainen

Loopgroep Sneek traint op de dinsdagavond 19:30-20:45, donderdagochtend 09:00-10:15, donderdagavond 19:30-20:45, zaterdagochtend 09:30-10:45, locatie Zeilsoos-Sneeker Jachthaven. Zondagochtend, clinictrainingen.

Loopgroep IJlst traint op de woensdagavond 19:30-20:45, locatie Sporthal Utherne.

Proeftraining of informatie: rnwths@gmail.com

vrijdag 7 oktober 2011

ViZiPRO RUN 2011

Halverwege september kreeg ik een mailtje van Running Center Leeuwarden met de uitnodiging om mee te doen aan de ViZiPRO RUN op 1 oktober. Je moest je daarvoor wel inschrijven in de winkel an als je dan bij de eerste 350 inschrijvers was dan krijg je een oranje ViZiPRO loopshirtje van Saucony. Deze funrun start om 17:00 uur bij de winkel van Running Center Leeuwarden, daarna een rondje over de Nieuwestad en langs het gemeentekantoor, via de Oldehove naar de Prinsentuin. Hier mocht jezelf weten hoeveel rondjes, van ca 1.2km, je wilde lopen dit met een maximum aan tijd van 45 .Het was een prachtig gezicht allemaal hardlopers die in het oranje waren gestoken die langs de gracht en door de Prinsentuin liepen.

Samen met Tialda heb ik het eerste stuk gelopen en na een tijdje ging ik alleen verder en heb zo een aantal rondjes gelopen. Ook Tialda heeft een paar rondjes gelopen. Erg leuke om eens samen met je dochter te lopen. In totaal deden er ongeveer 300 mensen mee. Sommige hiervan hadden 's morgens al getraind of mee gedaan aan de Kubaarder hurdrindei.

Als speaker was Jan Kooistra aanwezig van SV Friesland, hij had met een aantal andere vrijwilligers gezorgd voor water en sponzen om voor wat afkoeling te zorgen. Klasse,  deze mensen die met zoveel enthousiasme de loopsport promoten en mee organiseren. Ook het team van Running Center Leeuwarden was aanwezig om eea in goede banen te leiden. Als je was gestopt kreeg je een flesje sportdrank en er werd als laatste nog een verloting gehouden met Suacony artikelen.

De olympier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten