Trainen

Loopgroep Sneek traint op de dinsdagavond 19:30-20:45, donderdagochtend 09:00-10:15, donderdagavond 19:30-20:45, zaterdagochtend 09:30-10:45, locatie Zeilsoos-Sneeker Jachthaven. Zondagochtend, clinictrainingen.

Loopgroep IJlst traint op de woensdagavond 19:30-20:45, locatie Sporthal Utherne.

Proeftraining of informatie: rnwths@gmail.com

maandag 25 augustus 2014

IK LOOP IN............THE USA

Can I supersize your meal? Three scoops ice cream? Another beer/coke/mntDew? Can I fill your cup? (Coffee)
Pffff...burp....nog meer eten? Pizzahut, Wendy's, Perkins, Grill, steak, bakery en ofcourse de McD's. 
We kunnen wel tonnetjerond worden hier in Amerika (en zien ook tonnetjes lopen...oei) Maar daar doen wij Hollanders niet aan mee, we houden ons fit en gezond door de trap te nemen instead of de lift, wandelend de stad in, in plaats van met de auto, yoghurt in plaats van cheesecake (ok, zo nu en dan een taartje kan geen kwaad) en we lopen! Running, heerlijk!


Vandaag was weer zo'n dag dat er gelopen moest worden, het kriebelde en de puf moest er weer even inkomen. Dus, schoenen aan, haar in een staart en gaan...alle tonnetjes met een verwonderende blik in hun ogen achterlatend.

Duluth-skyline
We verblijven een paar nachten in Duluth; de havenstad van Minnesota en grenzend aan Lake Superior, het op drie na grootste zoetwatermeer van de wereld. Er is veel bedrijvigheid en een van de bedrijvigheden is het laden, lossen en vervoeren van grondstoffen per trein. Die trein komt elke nacht (en dag) loeiend, langs onze 'logde' Vet! Die willen we natuurlijk graag op de gevoelige plaat zetten en ...wat een toeval....onze loopronde gaat gedeeltelijk langs het spoor! Huppelend, enthousiast als een kind rennen we met de trein mee maar de snelheid gaat ons 


boven de pet. We genieten van dit stukje Amerika, groeten een aantal sportieve Amerikanen op hun fiets en in hun loopschoenen en komen fris als een hoentje terug bij onze blokhut.


Nu douchen en toch maar even naar de McD's om van de gratis WiFi gebruik te kunnen maken....toch maar een dubblecheeseburger bestellen?

Groetjes van het loopsetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten